Text Selection Widget

Citate cuprinse în calendarul de birou

 

1. Cea mai cruntă singurătate este aceea de-a nu fi confortabil cu tine însuți. (Mark Twain)

 

2. Fii recunoscător adversității, fiindcă dorința de a transcende durerea trezește în noi potențialul inerent de care altfel n-am fi conștienți că-l deținem. (Paul John Moscatello)

 

3. Am nevoie de solitudine ca să-mi golesc mintea de oameni, apoi am nevoie de oameni ca să-mi golesc mintea de propriul sine. (Vazaki Nada)

 

4. Îmi plac oamenii care au un simț al individualității. Ei iubesc expresia și orice este ciudat și imperfect - pentru că un astfel de lucru este natural și real. (Marc Jacobs)

 

5. Dacă nu ai un plan, vei deveni parte din planul alcuiva. (Terence McKenna)

 

6. Uneori oamenii nu vor să audă adevărul fiindcă nu-și doresc iluziile distruse. (Friedrich Nietzsche)

 

7. Oamenii se pot adapta și pot suporta aproape orice, dar făcând asta, uneori ei perpetuează răul inimaginabil. Moartea empatiei umane este una dintre cel mai timpurii și elocvente semne că o cultură este pe cale de a cădea în barbaritate. (Hannah Arendt - The Banality of Evil)

 

8. Atâta vreme cât vei căuta pe cineva ca să valideze cine ești, vei căuta aprobare acestuia, te determini pentru dezastru. Trebuie să fii deplin și complet în tine însuți . Nimeni nu-ți poate da asta. Trebuie să știi cine ești - ceea ce spun alții e irelevant. (Nic Sheff)

 

9. Când devii confortabil cu incertitudinea, infinite posibilități ți se vor deschide în viață. (Eckhart Tolle)

 

10. Unul dintre cele mai grele episoade ale vieții este să decidem dacă să mergem mai departe sau să încercăm mai mult. (Anonim)

 

11. Trebuie să fie deja evident…. că este o contradicție în a dori să fii perfect în siguranță într-un univers a cărui însăși natură este efemeritatea și fluiditatea. (Alan Watts, The Wisdom of Insecurity)

 

12. Nu permite niciodată singurătății să te arunce în brațele cuiva despre care știi că nu-ți este sortit. (Anonim)

impreunainvingemcancerul.rosustine@impreunainvingemcancerul.ro Telefon: 0720 787 846  (0720 SUSTIN)Bdul. 1 Decembrie 1918, nr. 21, ConstanțaBrand Info  & Web Design : costea.seSugerează articol sau semnalează eroare.© 2018 Pangeea • Toate drepturile rezervate