Text Selection Widget
Text Selection Widget

Misiunea noastră

 

dr. Mohamed ZAHERInițiator proiect  •  Manager General al Isis HospitalAndreea BADEA-HAHUIAsistent proiect

 

Platforma invingem-cancerul.pangeea.net este un proiect inițiat de Asociația Pangeea (Constanța) ca una de depistare, prevenție și tratare a cancerului de col uterin, ovarian și mamar. Cu ajutorul comunității noastre ne propunem să ducem multiple campanii de educare a publicului larg, implicând totodată comunitatea medicală și diverși specialiști pentru a fi la curent cu noutățile în domeniu și a furniza informații corecte despre boală.

 

Cancerul

Poate fi vindecat atât timp cât diagnosticarea se face timpuriu, ceea ce face ca acest lucru să fie la fel de important ca metoda propriu-zisă de tratament. Cancerul ocupă locul II în țara noastră între cauzele mortalităţii, după afecţiunile cardiace.

 

Îndemn

Alătură-te acestui demers şi susţine cazurile cu nevoi speciale. Donează o speranţă şi direcţionează-ţi intenţia completând formularul 2%. Cu sprijinul tău, mii de femei vor beneficia de consultaţii gratuite. Cu ajutorul partenerilor, femeile din judeţul Constanţa vor primi vizita unei echipe de specialişti şi acces la consiliere, evaluări şi investigaţii.

 

Obiective

Avem obiective precise şi monitorizabile şi informăm totodată populaţia în privinţa drepturilor pe care le deţin.

Împreună învingem cancerul este un proiect care va aduce speranţa românilor care nu au acces la servicii medicale, precum şi bolnavilor de cancer care necesită o supraveghere riguroasă.

 

Învingem impreună

Iniţiativa noastră are ca scop inițierea unei campanii de interes general, organizată în scopul informării, prevenirii, depistării și tratării cancerului în rândul populația feminine aparținând grupei de vârstă  25 – 70 ani, din județul Constanța, indiferent de profesie, religie, stare materială, asigurând gratuitatea tuturor serviciilor specifice.

Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul voluntarilor, prin contribuţia instituţiilor şi a firmelor care înţeleg necesitatea implicării într-un astfel de proiect şi, nu în ultimul rând, prin donaţiile cetăţenilor.

Parteneri dedicați misiunii noastre:

Abonează-te la Newsletter

impreunainvingemcancerul.rosustine@impreunainvingemcancerul.ro Telefon: 0720 787 846  (0720 SUSTIN)Bdul. 1 Decembrie 1918, nr. 21, ConstanțaBrand Info  & Web Design : costea.seSugerează articol sau semnalează eroare.© 2018 Pangeea • Toate drepturile rezervate

Abonează-te la Newsletter